Przepisy articles

Regionalne święta to smaki i zapachy naszego dzieciństwa z bakaliami

Regionalne święta to smaki i zapachy naszego dzieciństwa z bakaliami

Informacja prasowa
Warszawa, 19 grudnia 2016

Regionalne święta z bakaliami

Regionalne święta to smaki i zapachy naszego dzieciństwa. To potrawy, które pieczołowicie przygotowywały nasze babcie według receptur i przepisów przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Regionalne potrawy, to bogactwo smaków i …

Potrawy z dyni – Cztery smaczne sposoby na jesienne chłody

Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”

Odpowiednio przygotowane i doprawione potrawy nie tylko zaspokajają głód, ale także rozgrzewają. Sok, zupa i ciasto z przyprawami korzennymi to idealne propozycje dla zmarzluchów. Z kolei m.in. dla miłośników aktywności na świeżym powietrzu powstały samopodgrzewające …

Bez piekarnika ani rusz. Trzy przepisy na pieczone smakowitości

Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”

W upalne dni istotną rolę w kuchni odgrywa lodówka. Jesienią uwaga miłośników gotowania skupia się zaś na piekarniku. Z jego pomocą można bowiem przygotować ciepłe dania, idealne na chłodniejsze dni. W dzisiejszym jadłospisie zagoszczą pieczone …

Top