Materiał prasowyW obecnych czasach coraz powszechniejszy jest trend zdrowego EKO życia. Jesteśmy bardziej świadomi wyborów: znacznie częściej czytamy etykiety, ceniąc jakość chętniej inwestujemy w produkty ekologiczne, zdro
O nierozerwalnym związku nadziei i miłościautorem artykułu jest Marta KasprowskaŻycie każdego człowieka jest zorientowane na przyszłość. Któż z nas nie zastanawia się nad tym, co go spotka następnego dnia czy nawet nast
Materiał prasowyNawilżające S.O.S. dla skóry. Zachwyć siebie na lato!Słońce, plaża, piasek pod stopami…czekałaś na ten czas cały rok. Możesz w końcu założyć ulubione, zwiewne sukienki i cieszyć się fantastyczną p
Przegląd prezentów dla panów o różnych zainteresowaniachDwa dni po święcie wszystkich Pań obchodzimy nie mniej ważny Dzień Mężczyzn. Z tej okazji warto więc obdarować choć drobnym upominkiem Panów, którzy są dla was
W czwartek 21 lutego 2013 r. w SOS Wiosce Dziecięcej w Siedlcach odbyły się pierwsze zajęcia drugiej edycji, projektu „Grosz zaoszczędzony przerabia się w miliony” dofinansowanego ze środków Narodowego Banku Polskiego.&h
Nasze rzęsy są osłabione i wypadają z powodu niewłaściwej diety i kosmetyków, braku odpowiedniego demakijażu, a także przez przedłużanie i zagęszczanie. Z pomocą przychodzą nam ekstrakty roślinne (kiełki soi, pszenicy,
Informacja prasowaWarszawa, 9 sierpnia 2018 r.Ulubione warzywa i owoce Polaków? Pomidory i jabłka na czeleW naszej diecie powinno znaleźć się codziennie przynajmniej pięć porcji warzyw i owoców. Tymczasem niemal 1/3 Polaków
Lech Janerka gościem specjalnym Audio Video Show 2019W dniach 8-10 listopada odbędzie się 23. edycja Audio Video Show. Jak co roku PGE Narodowy oraz hotele Golden Tulip i Radisson Blu Sobieski staną się przestrzenią dla najwięk
Zmiana czasu na zimowy – co z tachografem?W weekend tj. w nocy z 26 na 27 października przestawiamy zegarki na czas zimowy (z godziny 3 na godzinę 2). Co w sytuacji zmiany czasu letniego na zimowy powinni zrobić kierowcy, &hellip
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia