Informacja prasowaWarszawa, 3 października 2019 r.oPoranki dla wielu z nas oznaczają zrywanie się z łóżka w ostatniej chwili i wybieganie z mieszkania bez śniadania, aby tylko zdążyć na czas do pracy. Wydaje się, że o te
Data 20 08 2020Przemysł 4.0 to więcej niż roboty – kiedy Polska wkroczy w erę cyfrową?GDAŃSK – Z przemysłem 4.0 kojarzą się głównie automatyzacja i roboty. Tych ostatnichw polskich zakładach ma być w tym roku już p
Pierwsze Mikołajowe Dni Dawców Szpiku miały miejsce w sklepach Auchan rok temu w grudniu. Potem w maju, z okazji urodzin firmy , wolontariusze Auchan zorganizowali drugą akcję rejestrowania potencjalnych dawców. A w dniach 6- 7
Materiał prasowyPrzebarwienia – niechciane pamiątki z wakacji. Mamy na nie sposoby!Piękna letnia pogoda nie zawsze oznacza promienną, opaloną cerę. Dla niektórych wiąże się z powracającym problemem przebarwień, które p
Łódź, 23 stycznia 2018Informacja prasowaFerie w domu? Kilka pomysłów na dobrze spędzony czasTylko nieco ponad 6 procent uczniów wyjechało na ferie zimowe w ubiegłym roku. Choć ten odsetek – jak podaje Ministerstwo
Ubrania i przybory szkolne? Już nie – Polacy stawiają na tech-wyprawki szkolne• Na komputery i gadżety elektroniczne do wyprawki szkolnej w tym roku Polacy wydadzą co trzecią złotówkę – to tyle samo, co na podręczniki
Myśląc o górach oczami wyobraźni widzimy przede wszystkim bajeczne krajobrazy. Tymczasem rejony położone wysoko ponad poziomem morza wyróżnia znacznie więcej, niż tylko malownicza rzeźba terenu. Nietypowe położenie geograf
Inf. prasowa Warszawa, 27.05.2019Lato to jedna z najbardziej wyczekiwanych pór roku. Jednak obok słońca i wysokich temperatur, przynosi nam także dokuczliwe owady. Ich ukąszenia mogą wywołać ból, obrzęk i swęd
Październik powinien być ogłoszony miesiącem oszczędzania – ledwo pozbieraliśmy się po wakacyjnych wydatkach i tych związanych z powrotem najmłodszych członków rodziny do szkoły, a już musimy zacząć myśleć nad odło�
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj